Karakterbygning

Lidt baggrundsmateriale kan gøre en stor forskel for, hvor sjovt det er at rollespille en karakter. Det er op til jer hvor meget I vil lægge i det, men jeg prøver at belønne en indsats.
Hvis I har brug for hjælp til at finde på en baggrund, så er her lidt materiale.

Spørgsmål

Prøv at besvare følgende spørgsmål fra jeres karakters synspunkt. Det er ment som inspiration – ikke som et punktformsskema, der skal udfyldes.
Hvordan var din opvækst, før du blev Adeptus Astartes?
Se evt. lidt om jeres Chapter’s hjemverden nedenfor – der er store kulturelle forskelle. Var din familie rig eller fattig? Civiliseret eller primitiv? Troende eller rebelsk?
Hvorfor blev du valgt til at blive Adeptus Astartes?
Hvad gjorde, at du blev valgt frem for dine jævnaldrende? Var du ude på eventyr allerede som barn? Var du den stærkeste slave? Søn af en militærfamilie?
Hvordan var din initiation til dit Chapter?
De fleste Chapters har ekstremt hårde adgangsprøver. De fleste dør. Hvad skulle du klare – og hvorfor overlevede du?
Hvilken status havde du i dit Chapter?
Du er efterhånden en veteran. Du har været på dusinvis – hvis ikke hundreder – af missioner for dit Chapter. Hvilket forhold havde du til dine brødre og overordnede? Var du en ballademager, eller var det kæft trit og retning? Var du respekteret eller frygtet?
Hvilket regiment tjente du i, i dit Chapter?
Hvert Chapter er opdelt på sin egen måde, men alle har en form for orden (se under “Chapter Organisation” i hvert Chapter’s Wiki).
Var du på nogle specielt interessante missioner?
Hvilke kampagner var du med i, som du husker frem for de andre? Hvad skete der i dem? Døde nogle af dine nærmeste brødre? Opnåede du større ære?
Hvorfor blev du valgt til Deathwatch?
De fleste Chapters – inklusive dit – har en ældgammel ed til Deathwatch om, at de supplerer soldater til en midlertidig værnepligt. Valget bliver taget af din gamle Captain – eller måske nåede det helt op til din Chapter Master. Hvorfor blev du valgt? Var det ærefuld udvælgelse på grund af dit talent, eller var det et håb om, at du kunne lære en lektie?
Hvordan har du det med at være i Deathwatch?
Det er en stor ære at tjene i Deathwatch – det er der ingen tvivl om. Men hvad synes du om det? Miljøet er noget anderledes end dit eget Chapter. Dine nærmeste brødre er her ikke (eller er de? Er der andre fra dit Chapter der også er i Deathwatch?). Har du tilpasset dig, eller glæder du dig til den dag du skal hjem? Er det en ære eller en skam?
Hvad håber du at opnå?
Du har meget højere autonomitet her, end du nogensinde har haft. Her er muligheder for at vise sig som et individ – og muligheder for at arbejde for egen vindings skyld. Håber du at opnå et personligt mål, eller handler dit ophold sig om at parrere ordre indtil du kan komme hjem?
Hvad hader du?
Alle har noget, de afskyr. Er det et andet Chapter? En fra dit hold? En speciel type Xenos? Chaos? Bureaukratiet?

Ressourcer

Generelt

Bøger, lydbøger, film, spil, o.lign.
Warhammer 40k Wiki Hovedside
Deathwatch Wiki

Chapters

Black Templars Wiki
Blood Angels Wiki
Dark Angels Wiki
Ultramarines Wiki

Lokationer

Baal, Blood Angels Home World
Caliban, oprindelig Dark Angels Home World
The Rock, nuværende Dark Angels Home World
Macragge, Ultramarines Home World
Jericho Reach Historie (Jericho Reach er området, som vi er i)

Kampagner

Her er et par forslag til interessante kampagner. Der er mange flere under hvert Chapter’s Wiki.
Battle for Macragge [Ultramarines, 255 år siden]
For et kvart årtusinde siden udkæmpede Ultramarines et af de mest berømte slag nogensinde, da de – som de første i galaksen – stødte på Tyraniderne. Hive Fleet Behemoth angreb i tal hvis lige aldrig før var set. De få overlevende veteraner fra denne krig – Tyrranic War Veterans – er nogle af de største nulevende helte i Imperiet.
Vinculus Crusade [Black Templars, 163 år siden]
Et forsøg på at udradere en Chaos kult ledte til en større dæmonisk invasion, der måtte nedkæmpes. Her gjorde den nuværende Black Templar Chapter Master, Helbrecht sig for første gang bemærket.
Faze V Uprising [Dark Angels, 103 år siden]
Under en udforskningsekspedition stødte Dark Angels på en planet beboet af en ukendt race af maskiner, med ekstremt avancerede våben. Data blev indsamlet af Techmarines, men er endnu ikke færdiganalyseret.
Gehenna Campaign [Blood Angels, 45 år siden]
Blood Angels kom i en fuldstændig lige kamp mod Necrons på planeten Gehenna. De to sider var låst i kamp i tre uger, før en Tyranid flåde angreb planeten og tvang begge styrker til at trække sig tilbage. Tilbagetoget var en dyb krænkelse for the Blood Angels.
Nimbosa Crusade [Black Templars/Ultramarines, 10 år siden]
Da en enorm Tyranide Hive Fleet ankom på The Eastern Fringe, evakuerede Imperiet store dele af sine styrker. Det tog ikke længe før Tau-racen udnyttede situationen og indtog de evakuerede planeter. Denne aggression ledte til åben krig med Imperiet.
The Hives of Hollonan [Blood Angels, 8 år siden]
Et mindre rebelsk oprør viser sig at være en dybdegående Tyranid Genestealer infiltrering. Situationen er håbløs, men en spinkel alliance bliver formet sammen med en Eldar styrke og sammen nedkæmpes Tyraniderne.
Battle of Piscina [Dark Agensl, 3 år siden]
Piscina IV, en rekrutteringsverden for Dark Angels, blev invaderet af Orker uden varsel. På trods af overraskelsen lykkedes det for et mindre kompagni af Dark Angels at modstå invasionen.
Crusade of the Ophidium Gulf [Black Templars/Dark Angels, 2 år siden]
Her stødte Black Templars på Dark Angels. The Black Templars fangede en Fallen Angel – et tidligere medlem af Dark Angels, som var faldet til Chaos – og nægtede at udlevere ham til Dark Angels. Det ledte næsten til åben konflikt mellem de to Chapters.
Liberation of Graia [Ultramarines, Black Templars]
Ultramarine Captain Titus var den første der svarede nødråbet fra Forgeworld Graia – producent af de utænkeligt kostbare Titans. En større Ork invasion, manipuleret af Chaos, var ved at indtage planeten. Størstedelen af denne konflikt blev udkæmpet af en mindre styrke af Ultramarines, men det sidste slag så assistance fra flere Ultramarines, Black Templars og Blood Ravens.
Third War for Armageddon [Black Templars, 1 år siden]
En af de største Ork-invasioner nogensinde blev slået tilbage af The Black Templars, i samarbejde med en massiv styrke fra andre instanser af Imperiets militær.
Barbarossa Crusade [Black Templars, 1 år siden]
Chaos-infesterede orker havde indtaget et Black Templar-fort og den lokale garrison var blevet korrumperet. The Black Templars blev nødt til at genindtage deres fort og slå deres faldne brødre ihjel.
13th Black Crusade [Black Templars/Blood Angels/Dark Angels/Ultramarines, 1 år siden]
Den største konfrontation mellem Imperiet og Chaos i 10.000 år fandt sted, da Abaddon the Despoiler samlede de splittede Chaos-klaner til krig. Stort set alle Imperiets styrker blev sat ind i kampen, deriblandt 28 Chapters af Space Marines.
The Darkest Hour [Blood Angels, 1 år siden]
Midt i The 13th Black Crusade bliver flere Blood Angels verdener angrebet af en større Tyranid styrke og en dæmonisk invasion på samme tid.
Defence of Ultramar [Ultramarines, 1 år siden]
Midt i The 13th Black Crusade bliver Ultramar-systemet, hvor Ultramarines’ hjemplanet Macragge ligger, angrebet af en Chaos-invasion ledet af Daemon Prince M’kar the Reborn. Ultramarines bliver nødt til at trække sig ud af forsvaret mod The 13th Black Crusade for at forsvare deres hjemverden.

Karakterbygning

Deathwatch magnuspihl magnuspihl