Nussel's Wall

Honor forged in steel

Category:
weapon (melee)
Description:
Bio:

Ahh… de er her, de er her. Endelig er mine honorblades kommet. Meget kan vi UltraMarines snakke om taktik og ære, men straks vores værd er vist bliver vi tildelt døden smedet i stål, gennemarbejdet og perfekt balanceret død. En kujon dræber sit bytte skjult, sikkert på afstand. En ærefuld kriger tager livet fra sin fjende ved at møde ham i nærkamp.
Honorblades bliver tildelt de af Ultramarines der viser sig ærekære nok, til at tage alle sine fjenders liv i nærkamp. Netop derfor sendes der to sværd, for at minde den nyligt forfremmede broder om hans moralske forpligtelser til broderskabets principper, om ære og stolthed.
Endelig kan jeg fralægge mig et nærkampsvåben af maskiner og kæmpe med ren stål i hænderne. For 10.000’er af år har den slebet klinge vist sig som en effektiv dræber, og det vil den gøre så længe Kejserens ånd er i vores hjerter og hans mod i vores hænder.

hmm… men måske jeg alligevel skulle tilmelde mig kurset “at overleve med honorblades – ti tips til selvforsvar med sværd af stål.”

Nussel's Wall

Deathwatch magnuspihl AndreasHoOlsen