Martyren

Category:
weapon (ranged)
Description:

Mastercrafted Laspistol, 1d10+4, Pen 0, S/-/-, Clip 30, Cannot Jam
Red-Dot Laser Sight: +10 BS when firing single shots.
Special: As part of a Charge, this pistol may be fired as a Free Action. If this shot hits – even if it does not do damage – it grants a +5 Intimidate bonus for the rest of the user’s turn.
This weapon cannot be upgraded.
Can be traded in for 4 Renown (for everyone) while at base Renown. For each level of Renown, this reward is reduced by 1 (3 at Respected, 2 at Distinguished, etc.).

Bio:

Martyren var oprindeligt ejet af Beatus – en af de allerførste Dark Angels.
Pistolen er produceret på jorden før Old Night og nåede til Caliban før denne blev separeret fra Imperiet. Beatus fik Martyren som menneske. Da Kejseren kom til planeten blev Beatus til Adeptus Astartes og fik modificeret pistolen til sin nye størrelse.

Beatus tog oprindelig del i The Great Crusade, men blev sendt tilbage til Caliban i skam sammen med Luther og en deling af Space Marines, efter en fejlet mission på Sarosh i M31.
Da Luther ledte til oprør mod El’Jonson og Imperiet sluttede Beatus sig til rebellerne. Den konflikt endte med at de rebelske Dark Angels blev suget ind i Empyrean og blev til det vi i dag kalder Fallen Angels.

Det er umuligt at sige om Martyrens seneste ejer var Beatus, eller om den var gået i arv siden hen. Korruptionen pulserer igennem våbenet, men der er også styrke i det.

Martyren

Deathwatch magnuspihl magnuspihl