Deathwatch

Tantalus brænder

2-413-000.M42, 0300 lokal tid

Et nyt Kill Team er blevet skabt, bestående af fire Space Marines med vidt forskellige baggrunde: Eremiel (Blood Angels), Dr. Hauer (Ultramarines), Richter (Black Templars) og Thaliart (Dark Angels).

De fire blev sendt til Tantalus, en måne der var ved at blive fortæret af Hive Fleet Dagon – Tyranidernes primære flåde. På Tantalus opholdt Magos Vyakai sig, med vital information for kampen mod Tyraniderne.

Magos Vyakai blev reddet og informationen bragt tilbage til Watch Fortress Erioch. Det lykkedes også holdet at redde Falco Sander, en ung kommissær i Imperial Guard.

Slaget om Tantalus er tabt, men krigen ser nu ud til at kunne vendes…

Belønninger:
900 xp og 5 Renown

Comments

Eremiels erindringer af Tantalus:

Som den første ærefulde mission, på det nye Death Watch Kill Team, blev vi sendt ud for at opsamle data fra den forsvundne Magos Vyakai. Det var et syn at være på selve Watch Fortress Erioch. Det var bedre end jeg havde forestillet mig.
Vi landede ikke langt fra Vyakais nedstyrtede skib, men besluttede at undersøge de nærmeste bygninger mod vest. Jeg fornemmede allerede at den karismatiske Ultramarine, ved navn Dr. Hauer, tog kejserens ånd og førte os lige ind i hjertet af mit begær…
Efter kampen med tyraniderne, som lå i små stykker over hele området, fandt vi Commissar Falco Sander i live. Jeg respektere Imperiets Vagter som var det min egne brødre, de kæmpede som de havde kejseres blod i årene.
Jeg sendte dem ud for at afsondre den bunker som lå nær vores ‘extraction point’.
Broder Richter virkede til selv at lide som væsner i Xenos Bestiarium, og valgte sine egne veje, men kom senere tilbage med en slatten kødklump af et menneske. Jeg er ikke sikker på at jeg nogen sinde kommer til at forstå de Tech-Marines.
Efter et blodrusende slag med de lokale drifts-robotter fandt vi endelig Vyakai. Vores Ultramarine kom ham til hjælps, men Vyakais data var stadig skjult for os. Vi måtte redde vores broder og bringe ham til Erioch med det samme.
Jeg lettede og kom hurtigt vores venner i hæren i møde. Også de havde kæmpet med tyranideblod skudt ud over hjelmene. De så ud til at have kæmpet bravt.
Vi blev samlet ved vores ‘extraction point’, og her så vi hvordan Hive Fleet Dagon væltede Tantalus og dækkede hele den sneklædte måne med tyranider af enhver art. De andre lagde sig i stilling til den hårde tyranide front, men jeg fløj direkte mod horden med mit bloddryppende svær-takker. En stor Hive-queen kom mod os, men blev i sidste øjeblik gennemhullet at mine brødres standhaftige kugleregn. Vi nåede netop da at se vores pick-up-ride, som fik det til at regne med tyranider (et herligt syn for kejseren).
Vi sidder nu på Watch Fortress Erioch igen og ser ud på ‘Tower of Brass’.
Det var en værdig mission for mine brødre og jeg.

/Eremiel

Tantalus brænder
 

(Red. 2-857-053.M42: Uddrag fra nu afdøde Battle-Brother Richter’ personlige journal)
2-310-000.M42
Jeg blev kontaktet at Chaplain Strome i dag kl. 2347. Han sagde, som han jo har sagt før, at han efter “episoden” (det kalder han jo altid The Vinculus Crusade), hvor han var begyndt at følge mine gerninger mere nøje, havde opbygget en stor tiltro til mig. Eftersom jeg havde afslået de gentagne tilbud om forfremmelse, ønskede han at jeg skulle tjene kejseren på en mere ærefuld måde, hvor han vurderede at jeg kunne gøre mere gavn, end hos Black Templars. Han beordrede mig til at stille ved hans barak kl. 0600, 2-392-000.M42
Hvis det var enhver anden end Strome der havde givet mig den ordre ville jeg naturligvis være meget betænksom ved situationen. Men eftersom, at det er netop Strome, ser jeg frem til at parere.

2-392-000.M42
Efter min morgentræning med Dreadnought Jarold, og min efterfølgende meditation, stillede jeg ved Chaplain Strome barak kl. 0558.
Kl. 0754 blev jeg kaldt ind på hans kontor. Han beordrede, at jeg skulle pakke min udrustning og hvad jeg ellers måtte ønske at tage med, til et længere ophold væk fra basen, og stille ved afgangsrampen kl. 0830.
Til min store overraskelser, kom Strome gående hen mod mig, mens jeg ventede på afgangsrampen, 34 mike senere. Det ville ligne ham dårligt, men jeg tænkte først, at han kom for at tage afsked, eller måske personligt give mig min destination og videre ordre. Det viste sig at han skulle med på samme afgangen. I forbifarten fortalte han at vi skulle til “Watch Fortress Erioch” Jeg skulle holde destinationen for mig selv.
Jeg har ingen anelse om hvor eller hvad “Watch Fortress Erioch” er.

2-398-000.M42
Anden rejsedøgn til “Watch Fortress Erioch”.
Jeg blev i dag kontaktet af Chaplain Strome, der fortalte mig – i en usædvanlig familiær tone – at han havde besluttet, at jeg skulle overdrages til “Deathwatch”, og forklarede endvidere, at det er vor kejser’ eliteenhed. Selvom jeg ikke var klar over Deathwatch’ eksistens før i dag, er jeg nu meget beæret over den ære der er tildelt mig.

2-404-000.M42
4. rejsedøgn til “Watch Fortress Erioch”.
Træningsfaciliteterne her ombord stinker. Jeg er ved at blive rastløs. Jeg savner at spare med min brødre hjemme på The Black Templar Crusade Fleet.

2-407-000.M42
5. rejsedøgn til “Watch Fortress Erioch”.
Chaplain Strome Indkaldte mig til briefing i dag. Han var sit samme gamle afmålte, no nonsense, professionelle jeg.
Han fortalte at han regnede med at vi lander om ca. 36 timer. Desværre var vi blevet forsinket, og den første mission ville begynde umiddelbart efter landing. Rart. Jeg ser meget frem til at komme i kamp igen.
Han var endvidere blevet informeret om at jeg skulle være en del af et nyoprettet Kill Team. De 3 andre gruppemedlemmer bliver:
Eremiel (Blood Angels),
Dr. Hauer (Ultramarines),
åhh ja – og så selvfølgelig en demon-tilbeder, Thaliart fra de famøse allestedsnærværende Dark Angels.
Selvom Strome selvfølgelig heller ikke elsker demon-tilbederne, fortalte han, at han var blevet forsikret om at Thaliart var en excellent Space Marine, med et endog meget lovende talent. Han bad mig om at behandle Thaliart som en ligeværdig broder – om ikke andet, så indtil han beviste at han ikke var det. Jeg bed mærke i at det ikke var en ordre. Jeg vil dog forsøge at parerer Stromes ønske som var det en ordre.
Både Eremiel og Hauer virker bekendte. Jeg kan dog ikke erindre hvor jeg kender deres navne fra.
Endvidere fik jeg en til dybdegående forelæsning om Death Watch, deres historie og traditioner. Jeg glæder mig mere og mere til at tjene kejseren i denne nye rolle.

2-412-000.M42
7. rejsedøgn til “Watch Fortress Erioch”.
Vi lander snart. Dette bliver nok min sidste indberetning i et stykke tid.
Jeg kan næsten ikke sidde stille. Blodet suser i mine øre, mit hjerte dunker tungt i mit bryst og det klør i mine finger efter at komme ud og slå nogle vantro ihjel.
No Pity! No Remorse! No Fear!

2-416-000.M42
Kl. er nu 1031 og vi er netop arriveret tilbage her i “Watch Fortress Erioch” efter en forløsende kamp med de vantro.
Jeg må tilstå at mine brødre ikke skuffede. Ikke engang Thaliart, selvom jeg til tider havde min tvivl.
Tidligt i morges, Kl. 0300 blev vi briefet og straks derefter sendt til Tantalus, en måne der var ved at blive fortæret af Hive Fleet Dagon – Tyranidernes primære flåde. Månen var næsten blevet totalt fortæret og kun sydpolen var endnu ikke oversvømmet af de altædende krybdyr.
En vis Magos Vyakai var nødlandet nær et fabrikskompleks ved sydpolen med vitale oplysninger om kejserens kamp mod de vantro bæstere.
Vores mission var:
Primært og absolut vigtigst at lokalisere Vyakai, og sikre de oplysninger han havde på sig.
Sekundært at bringe Vyakai med tilbage til vores primære extraction point
Tertiært at tilintetgøre fabrikskomplekset. Dette kunne gøres i kompleksets kontrolstation, hvis koordinater blev udpeget for os.
Vi blev indsat i en drop pod midt i komplekset, nær ved det sted Vyakai nødlande.
Jeg foreslog at vi lokaliserede vores tertiære mål først, eftersom det var den eneste lokation vi kendte koordinaterne på. Jeg havde også mistanke om at der i en kontrolstation måtte være yderligere information om komplekset, måske endda en form for overvågning af området, og vi på den måde kunne lokalisere Vyakai.
Vores udpeget leder, Dr. Hauer, specielt påvirket (jeg vil næsten sige domineret) af demon-elskeren, mente dog at vi skulle undersøge de nærved liggende barakker. Eftersom jeg ikke ønskede at stille tvivl ved Dr. Hauer lederskab, indvilgede jeg i at deltage i gennemsøgningen.
Under denne gennemsøgning, og efter en befriende kamp mod en håndfuld Tyranider, befriede vi Commissar Falco Sander og en lille håndfuld af hans menige vagter. Thaliart tog igen føringen og sendte disse Imperiets Vagter til en nærved liggende bunker, uden hensyntagen til, at området endnu ikke var sikret og uden hensyntagen til deres liv og forgodtbefindende. Jeg mente at vi skulle have konsulteret os med disse vagter, der trods alt havde opholdt sig i området i lang tid, og som derfor måtte kende til dets layout. Endvidere burde vi have medbragt dem på vores videre færden, for på den måde at være bedre i stand til at beskytte dem. Jeg begyndte at nære mistank om Thaliarts hensigter.
Da Thaliart efter afsendelsen af Imperiets Vagter igen egenrådigt overtog kommandoen, og beordrede os videre, blev det mig for meget. Jeg besluttede at følge den vej, vor Kejser havde vist mig, og fortsatte på egen hånd videre til kontrolstationen.
Ud over en kort kamp med en Tyranid Warriors fandt jeg i midlertid ikke noget i kontrolstationen. Jeg forstår stadig ikke hvordan den Tyranid Warrior kunne komme bag på mig. Måske var det fordi jeg skulle tænke på den lille mandsling jeg havde samlet op på vejen.
Efter jeg havde mineret kompleksets gastanke, fik jeg kontakt med Dr. Hauer over intercom. Han oplyste at de havde lokaliseret Vyakai, at Vyakai havde oplysningerne, og at de ville fortsætte til vores primære extraction point. Jeg satte i løb mod denne LZ. Og netop da, kunne jeg høre/fornemme Tyraniderne kommen bag mig.
Da vi alle var ankommet til den primære LZ, med Tyraniderne i hælene, forsøgte jeg først at bringe Vyakai – også en Tech Marine – i sikkerhed bag en dægningsmur. Da han nægtede, besluttede jeg at kæmpe ved mit teams side. Herefter gjorde Dr. Hauer et ærligt forsøg på at behandle de sår jeg havde fået i kampen mod Tyranid Warrior’en
En horde af Tyranider var nu kommet så tæt på, at Eremiel heroisk angreb deres Hive-Queen. Desværre satte hans jetpack kortvarigt ud under hans tilbagetog så han landede på kanten af en klippevæg. Netop som jeg skulle til at komme ham til undsætning, fik han dog atter gang i sin jetpack, og kom i sikkerhed bag dægningsmuren. Herfra kæmpede vi alle fire, sammen med Commissar Sander og hans Imperiets Vagter en lang kamp mod Tyraniderne og deres Hive-Queen, indtil vi blev ekstraheret.
Her må jeg indrømme at Thaliart kæmpe i vor Kejsers ånd. Han gjorde en god figur, og holdte stand selv da Hive-Queen’en var næsten over ham. Men den var selvfølgelig også meget såret på det tidspunkt.
Jeg agter dog stadig ikke at følge Thaliarts ordre. Dr. Hauer er leder af vores Kill Team og har endnu ikke vist sig uværdig i denne rolle. Jeg vil derfor indtil videre følge Chaplain Strome råd, og parerer ordre fra Dr. Hauer, så længe de gives i vor Kejsers ånd.
Både Eremiel og Hauer virker stadig bekendte, jeg kan dog stadig ikke placere hvor jeg kender dem fra. Måske fra “Propaganda Ministerens Månedlige Marine Review”, hvor de kan har været omtalt for deres gerninger, eller måske har jeg mødt dem i kamp engang. Jeg må forhøre mig om deres baggrund og fortid. Det kan måske redde nogle tråde ud for mig.

Tantalus brænder
 

Irker den, noterer du hvad jeg siger frøken Siri, Årh maskiner! notere du? hvad betyder to bip? jeg skal tryk… nå den kører allerede. Om jeg forstår maskiner, i ligner os, men i bliver aldrig som os. Intet blod, intet kød, HVOR ER BLODET? NEJ jeg vil ikke søge efter blod, bare noter hvad jeg siger, intet andet.

Log dato 2-40 øhhm det var i går Siri, i går, noter det.
Sted: Tantalus
Mission: find en halv robot, og spring generatorne. en Standard afsøg og ødelæg misson.
Nyt kill team, hele tre mænd har du givet mig denne her gang. Richter, Thaliart og Eremiel. En Techie, en troldmand og en engel af blod. Træ erfarende herre, alle med prægtige ar fra tidligere tider.

Vi ankom på planeten i stålkondomer, taktisk anstødsted tæt ved forventet aktionsområde. Min originalplan var at søge mod fabrikken, men min fornemmelse sagde mig det var levende bag muren. Interesseret i at se brødernes kunden, beordrede jeg dem ind gennem porten. eller kravlede vi over muren? nej porten, vi tog porten. Her mødte vi en håndfuld Tyranide hvalpe og et par af de store. Og mænd, der er stadig mænd derinde, med frygt, og gråd og blod. de kæmpede bragt, ynkeligt men bragt. Mine brøder derimod vidste deres værd. Troldmanden brugte kontrolleret sin magi, han forstod at bruge nok, ude at vægge dæmoner. Præster skuffer aldrig, længe siden jeg har kæmpet med en techie, længe siden jeg har hørt lyden af kød og knogler mast mellem kæber af stål. Han er i kontrol og han har præcision. Englen, ja engle ved hvordan man kæmper. Med kraft og virositet, med sværdet i konstant bevægelse, et sand koas af lemmer og væsker. Sådan kæmper en kriger, uden tvivl, uden tøven for resultatet er altid det samme, død! En herlig kamp!

Ja derefter fandt vi robotten, sprængte bomben og søgte mod ekstrationspunktet. Og her så jeg et sjældent syn, en Tyranide dronning, stor som en Nabuiansk kvindes lyst, og grim som hendes mor, Ha! og vi savede hende midt over, for kejseren, hvor hun fik kugler. Og selvfølgelig ville englen give hende et ståltakket kys, engle de skuffer aldrig i kamp.
Ham behøver jeg ikke at lærer hvordan man kæmper, men de to andre mangler endnu at visse fuld tillid til Kejseren nåde, de har stadig tvivl i deres kamp, for mange tanker, for meget kølighed, for lidt vildskab!
Men hvordan får man vildskab frem hos de lærte, hos en præst og en troldmand? De kender jo kun til omhu og fornuft, hvordan får jeg dem til at forråde deres fornuft… hmm… man ku jo…ah selvfølgelig, selv lærte bliver tosser når vreden flyder i deres blod. De skal finde vreden.

Tantalus brænder
magnuspihl magnuspihl

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.