Deathwatch

Ind i gabet
2-428-000.M42, 0900

2-428-000.M42, 0900
(Missionen gives)

2-428-000.M42, 1300
(Ankomst til moderskibet)

2-428-000.M42, 1800
Tusinde små afskygninger af Tyranider løber mellem benene på jer, da I forlader moderskibet, som rotter fra en synkende skude. Da I omsider kommer ud på “skroget” er det tydeligt for jer, at slaget er vendt: Tyraniderne er forvirrede og flyver rundt uden retning. Nogle skibe skyder – og fortærer – hinanden.

Jeres skib hænger fast på ydersiden af skroget, men den evigt forandrende overflade har næsten flået det løs. Med fælles hjælp lykkes det jer at komme ombord og flyve i sikkerhed, før flådens kanoner bliver rettet mod jeres kampplads.
Selv med Tyranidernes forvirring er der stadig rigeligt med krydsild og I klarer ikke turen uskadte. Jeres skib bliver ramt flere gange og det er kun med jeres talent at I alligevel laver en nødlanding på Watch Fortress Erioch.

Med Tyranidernes forvirring er der lige odds for begge hære, men disciplin og erfaring vinder denne gang over rå styrke. Titusindvis af Imperiets soldater lader livet på fronten, men Hive World Vanity, beboet af milliarder, som kampen fandt sted over, undgår en massiv invasion. Nogle få delinger af fjenden lander på planeten, men ikke nok til at være en seriøs trussel.

På Erioch går de næste fire dage udelukkende med ceremonier, både for de faldne og for de sejrende. Jeres ceremoni foregår i relativ stilhed, overværet af Watch Captain Claudius, Chaplain Titus Strome, Commissar Falco Sander, Inkvisitor Inshabel og 10 Deathwatch Keepers, der stiltiende ser til.

“65 milliarder civile på Vanity og tusindvis af soldater lever i dag på grund af jer.”, siger Claudius, mens en tjenestemand fastgør et Purity Seal på hver af jer. “I gør jeres Chapters ære, men lad det ikke stige jer til hovedet. Deathwatch er det bedste menneskeheden har at byde på og først nu er I vore brødre.”
“Dagens slag var af stor betydning, men vi ser kun på en lille brik af den større konflikt. I får rig mulighed for at tjene Kejseren igen. Må Han våge over jer.”

Chaplain Strome træder frem til hver af jer efter tur, tager jeres Purity Seals i den ene hånd og jeres skulder i den anden. For hver af jer gentager han bønnen:
Imperator, ora pro nobis peccatoribus
Nunc et in hora mortis nostrea.
In hora mortis meae voca me.
Et iube me venire ad te,
Ut cum Sanctis tuis laudem te.
In saecula saeculorum.
Ave Imperator.

Da den sidste bøn er sagt går Strome tilbage til sin post ved siden af Claudius, som fortsætter:
“I har fortjent hvile. Tre dage har I, til at komme jer. Derefter har Imperiet igen brug for jeres tjeneste.”


Objectives

 • Primært: Ødelæg the Hive Mind ombord på moderskibet.
  • 500 XP
  • 1 Renown
 • Sekundært: Ødelæg Spore Cannon og Spore Generator.
  • 100 XP per stk. (200 XP i alt)
  • 1 Renown hvis begge klares
 • Tertiært: Skaf en ren prøve at Hive Fleet Dagons genetik.
  • 100 XP
  • 1 Renown
 • Valgfrit: Tag et Tyranid Prime kranie som trofæ.
  • 200 XP
  • 1 Renown
 • Valgfrit: Red overlevende mennesker ombord.
  • 100 XP
 • Hemmeligt: Commissar Falco Sander overlever.
  • 1 Renown
 • Hemmeligt: Kasrkin squad overlever.
  • 100 XP

Ialt: 1200 exp og 5 renown.

View
Et nyt håb
2-425-000.M42, 1400 lokal tid

Et gammelt artefakt påvirker på ukendt vis Tyraniderne. De undgår (i meget stor afstand) området hvor artefaktet findes, men kredser om planeten Herisor, som om de er klar til at angribe når det der holder dem tilbage, er væk. Det er en beboet planet (af mennesker), men med store uudforskede områder. Scanninger viser usædvanlige energimønstre i den uudforskede jungle.

En inkvisitor, Nathun Inshabel, har påtaget sig missionen og Kill-Teamet bliver sat til at eskortere ham. Et menneske på planeten, Baltus Antipastros, er hyret til at guide gruppen og første opgave er at opsøge ham.
Inkvisitorens overlevelse er vital.

Det viser sig at en deling af højt rangerende Dark Angels er på planeten uofficielt. Deres grund til at være der er, at de opsøger en gruppe af Fallen Angels, som de har sporet til planeten. De afslører ikke deres planer, men er imødekommende overfor andre Astartes – især Thaliart. De er klar til at modtage hjælp, så længe de ikke skal afsløre deres planer, men det lykkes ikke for vores Kill Team at forhandle et samarbejde med dem.

Det viser sig, at de lokale skjuler artefaktet i et oldgammelt tempel – formegentlig bygget af en nu uddød race – i et forsøg på at redde sig selv. Holdet får valget imellem at fratage dem artefaktet (“for the greater good”) eller at lade dem beholde det (at tage det vil være at dødsdømme planeten). Holdet viser ikke megen medfølelse for menneskene og forsøger at tvinge dem til at udlevere artefaktet. Menneskene kæmper til døden for at prøve at beholde det.
Midt i kampen ankommer tre Chaos Space Marines – muligvis Fallen Angels – og laver et bagholdsangreb. De bliver bekæmpet, men menneskenes frygt og had har fremmanet en Pink Horror dæmon, der slutter sig til kampen. Både Hauer og Inshabel bliver hårdt såret, men alle overlever.
Efter kampen var overstået, fandt Eremiel en laspistol blandt de faldne Chaos Space Marines og Thaliart identificerede den til at være Martyren. De findeer artefaktet – en lille stenkugle, der pulserer med energi – og tager det med sig.
På vej hjem finder holdet de tre Dark Angels, som de mødte tidligere, hårdt sårede i junglen. To af dem er døde, men den tredje – Lian – overlever med nød og næppe med Hauer’s behandling. De to andre får taget deres Progenoid Glands, så de kan returneres til deres chapter.

Da holdet flyver væk fra planeten, ser de Tyraniderne langsomt nærme sig planeten. Før de er ude af syne, ser de planetens overflade blive mørk af tæppet af Tyranider, der er ved at fortære den.

Objectives og belønninger (grøn = succes, orange = partial, rød = fejlet):

 • Primary: Inkvisitoren skal overleve (500xp, 5 Renown)
 • Sekundær: Bring artefaktet tilbage til Erioch (200xp, 1 Renown)
 • Valgfrit: Assistér Dark Angels (200xp og 2 Renown hvis alle overlever, 100xp og 1 Renown hvis de dør, men Progenoid Glands tages)
 • Valgfrit: Bekæmp Chaos (25xp per Chaos Space Marine eller Daemon. 1 Renown hvis alle nedkæmpes)

I alt: 1000xp og 8 Renown.

View
Tantalus brænder
2-413-000.M42, 0300 lokal tid

Et nyt Kill Team er blevet skabt, bestående af fire Space Marines med vidt forskellige baggrunde: Eremiel (Blood Angels), Dr. Hauer (Ultramarines), Richter (Black Templars) og Thaliart (Dark Angels).

De fire blev sendt til Tantalus, en måne der var ved at blive fortæret af Hive Fleet Dagon – Tyranidernes primære flåde. På Tantalus opholdt Magos Vyakai sig, med vital information for kampen mod Tyraniderne.

Magos Vyakai blev reddet og informationen bragt tilbage til Watch Fortress Erioch. Det lykkedes også holdet at redde Falco Sander, en ung kommissær i Imperial Guard.

Slaget om Tantalus er tabt, men krigen ser nu ud til at kunne vendes…

Belønninger:
900 xp og 5 Renown

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.